ALLSAFE Care

ALLSAFE vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk. We geloven er in dat wanneer je de wereld beter wilt maken je moet investeren in kennis. En kennis start bij de jeugd.

Daarom is ALLSAFE Care in het leven geroepen: een project van ALLSAFE en Stichting4Life waarbij kinderen en jongeren in de sloppenwijk Kibera in Nairobi (Kenia) een toekomst wordt geboden. Er zijn een basis- en middelbare school opgericht in Kibera, waar kinderen onderwijs en maaltijden krijgen. 

ALLSAFE heeft verschillende geldinzamelacties opgezet om zoveel mogelijk kinderen naar school te laten gaan. Zo staan er collectehuisjes op de vestigingen en is er de terugkerende Climb4School expeditie: een enorme fysieke en mentale uitdaging waarvoor werknemers en relaties van ALLSAFE om geld op te halen voor het goede doel! Met tochten over de Chinese muur, op de Kilimanjaro twee keer de Mont Blanc en een hike door Rwanda, is dit een prachtig en zinvol initiatief waarbij inmiddels al honderdduizenden euro’s zijn opgehaald.