ALLSAFE: Gedreven & Resultaatgericht

 

ALLSAFE is innovatief en loopt voorop in haar branche. Dat komt door onze kunde en gedrevenheid: we willen de allerbeste zijn. Daar werken we dagelijks hard aan! Eigen initiatief en ondernemerschap wordt bij ons gestimuleerd. In de Kennissessies en Kwartaalmeetings denken we met elkaar mee en gaan we proactief op zoek naar hoe we producten en processen kunnen verbeteren. Enkele keren per jaar houden we voor degenen die willen aanvullende brainstormsessies over specifieke kwesties en producten. Bijvoorbeeld hoe we ‘groener’ kunnen ondernemen of hoe we kunnen inspelen op de krappe huizenmarkt.

Om het optimale uit onze collega’s te halen, voeren we twee keer per jaar een competentiegesprek met iedere medewerker. Daarin wordt de eigen beoordeling op competenties vergeleken met de beoordeling van de leidinggevende en wordt samen een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt. Zo halen we het beste in iedereen naar boven.

 

 

 

ALLSAFE: Gezellig & Fit

 

Resultaat behalen doe je niet alleen. Daarvoor heb je je collega’s nodig. Bij ALLSAFE heerst er een informele sfeer met korte lijnen waardoor een soepele, maar vooral leuke samenwerking gefaciliteerd wordt. Teambuilding is een belangrijk speerpunt tijdens onze bedrijfsuitjes, borrels en sportavonden. We hebben jaarlijkse tripjes naar het buitenland, doen regelmatig mee met Viking runs en andere sportieve uitingen!

Bij ALLSAFE vinden we het ook belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. We zorgen dat ze fit en vitaal blijven en investeren dan ook in gezonde voeding, sport en hebben een niet-roken beleid. We geloven erin dat gezonde werknemers gelukkiger en productiever zijn. Ook de prettige werkomgeving – een hip kantoor, verzorgde lunch en leuke collega's – dragen bij aan een ontspannen werksfeer.