ALLSAFE Producten & Diensten

 

ALLSAFE is meer dan alleen opslag. Elke dag zijn we bezig om te kijken hoe we nóg makkelijker en beter ruimte kunnen geven. Bekijk onze producten en diensten eens, om te zien waar ALLSAFE zich allemaal mee bezighoudt!

ALLSAFE Mini Opslag

Nederlanders gaan steeds kleiner wonen. Met name in grote steden hebben mensen maar net genoeg ruimte in huis. ALLSAFE biedt hulp door als extra zolder, garage of schuur te dienen. En met 43 locaties in heel Nederland is er altijd een ALLSAFE vestiging in de buurt.

mrBox

mrBOX heeft de slimste manier om spullen georganiseerd op te slaan. Hier kan je een box ter grootte van een grote verhuisdoos huren die je vult en opbergt bij een ALLSAFE Mini Opslag vestiging. Met de mrBOX app is het heel eenvoudig bij te houden welke spullen in welke box zitten en via de app kun je de box waar je maar wilt laten bezorgen én ophalen.

Bandenthuis

Een bandenwissel in de garage is verleden tijd! Bandenthuis verwisselt banden en wielen op locatie, thuis of op kantoor. Je hoeft alleen maar een moment en plaats te kiezen en de monteur rijdt voor. Ook kunnen mensen hier nieuwe winter- of zomerbanden bestellen als de oude banden versleten zijn.  

Benieuwd naar de openstaande vacatures?

ALLSAFE Engine Rooms

Bij de spiksplinternieuwe ALLSAFE Engine Rooms kunnen de meest bijzondere en waardevolle auto’s gestald worden. Supercars, oldtimers of statement cars kunnen veilig, geconditioneerd en stofvrij worden gestald bij de ALLSAFE Engine Rooms in Alkmaar, Bergen op Zoom, Weesp en Oegstgeest.

ALLSAFE Robotic Storage

Bij ALLSAFE staan gemak en service hoog in het vaandel. Daarom is in Utrecht de eerste Robotic Storage geopend! Hier berg je spullen op in een opslagbox die naar jou toekomt in plaats van andersom. Je zet je auto voor de vestiging neer, regelt met de app dat de box eraan komt en voilà: de robot brengt jouw hele unit naar je toe. Zo wordt laden en lossen vanuit de auto wel heel makkelijk.

SAVOR-home

Onze SAVOR-home producten geven glans aan iedere ruimte. De SAVOR-lijn bestaat uit geurkaarten, -stokjes en -sprays. Deze producten kunnen in iedere ruimte geuren neutraliseren, continueren en intensiveren.

MEER INFORMATIE?