Over ALLSAFE

Wij zijn ALLSAFE. We geven ruimte. Aan iedereen die extra ruimte nodig heeft.
We geven advies. Over wat je allemaal met extra ruimte kan doen.
Voor thuis, of voor op je werk. Voor groot of klein.

Bij ALLSAFE blijven we leren. We innoveren. We inspireren. Dat doen wij net iets slimmer dan anderen.
En daarom groeien we hard. Keihard. Van 20 naar 70 vestigingen binnen 5 jaar. In Nederland en daarbuiten.

Bij ALLSAFE willen we de beste zijn. En om de beste te zijn, werken we met de beste mensen.

Onze collega’s zijn gepassioneerd om het verschil te maken. En dat is ontzettend inspirerend.

ONZE CULTUUR

There is no I in team

Bij ALLSAFE werken we samen als een heel hecht team. Korte lijnen, snel schakelen en weten wat je doet. Daar gaat het om. Dat werkt als je elkaar versterkt. Een professionele familie, zo zou je het kunnen noemen. Dit hieronder is wat onze collega’s hierover zeggen.


WHAT'S IN IT FOR YOU

Professioneel gezien kun je je razendsnel ontwikkelen binnen ALLSAFE. Daarvoor hebben we zelfs onze eigen ALLSAFE Academy.

FUN en FITNESS zijn minstens net zo belangrijk. ALLSAFE organiseert met grote regelmaat bijzondere activiteiten en reizenIrene Wolkotte – Assistent Vestigingsmanager


“De afwisseling in het klantcontact vind ik erg leuk in mijn werk.”De afwisseling in het klantcontact vind ik erg leuk in mijn werk. Het allerleukste vind ik het aantrekken van nieuwe klanten. Het actief bezig zijn met mijn lokale netwerk en koude acquisitie is dan ook een onderdeel van mijn functie. Het beheersen van professionele telefonische verkoopvaardigheden is hierbij een must! En dat heb ik gedurende mijn loopbaan bij ALLSAFE middels diverse trainingen goed ontwikkeld.Dave Olthof – Vestigingsmanager


“Er heerst een informele sfeer, maar we houden elkaar ook scherp.”ALLSAFE is zakelijk en professioneel richting de klant, echter heerst er een informele sfeer op ons hoofdkantoor en onze vestigingen. We hebben op regelmatige basis leuke uitjes, borrels en sportavonden. De lijnen zijn kort en direct waardoor we snel kunnen schakelen en efficiënt werken. En we houden elkaar ook scherp, want alleen op deze manier zijn we onderweg ‘van goed naar beter’Stefan Toonen – COO


“Ik heb me enorm kunnen ontwikkelen dankzij de kansen die ik  heb gekregen.”


Na ruim 4 jaar als Manager Operations verantwoordelijk te zijn geweest voor de vestigingen van ALLSAFE ben ik nu verantwoordelijk voor o.a. de volledige aansturing van onze operatie, voor diverse optimalisatie projecten en richt ik mij op de verdere internationale expansie. Ik heb me in de afgelopen jaren enorm kunnen ontwikkelen dankzij de kansen die ik bij ALLSAFE heb gekregen. Binnen de ‘ALLSAFE Academy’ wordt de ontwikkeling van elke collega vormgegeven. 


Vincent Krabbendam – Online Marketeer


“Resultaat staat bij de afdeling Sales & Marketing voorop.”


Om het succes op de vestigingen te vergroten, ondersteunen we hen vanuit de afdeling Sales & Marketing op commercieel vlak. Met diverse, soms ludieke, marketing campagnes brengen we ALLSAFE bij onze (potentiële) klanten onder de aandacht. Op de afdeling Telesales worden afspraken gemaakt. Resultaat staat hierbij voorop. We denken constant na hoe we het resultaat nog verder kunnen verbeteren. Natuurlijk altijd met de klant in ons achterhoofd.


Else-Mieke de Bruijn – Manager Productontwikkeling


“ALLSAFE hecht veel waarde aan eigenaarschap.”


Binnen ALLSAFE zijn we altijd op zoek naar producten en diensten waarmee we (potentiële) klanten een oplossing kunnen bieden om ruimer te leven. Dit kan via mrBOX, de Verhuishulp, onze geurlijn SAVOR-Home, maar ook door het opzetten van compleet nieuwe concepten zoals de Automated Selfstorage. Ik krijg veel vrijheid, pak mijn verantwoordelijkheid voor dit deel, denk mee hoe we verder kunnen optimaliseren en neem hierin initiatief. Dit wordt erg gewaardeerd!


Eric Stubbé - Algemeen Directeur


“Het belangrijkste onderdeel van het succes van ALLSAFE is onze collega’s.”


Naast een goed en kwalitatief product is het belangrijkste onderdeel van het succes van ALLSAFE onze collega’s. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze collega’s in ontwikkeling blijven en de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien. Vandaar dat we veel faciliteren op gebied van opleiding en training. Mede hierdoor kunnen wij ons bedrijf laten groeien, niet alleen in Nederland, maar straks ook richting het buitenland.